Tuesday, July 3, 2012

Seoul, Korea : Day 3 - Hello Kitty

I am not a big fan of Hello Kitty, let alone the colour PINK. tapi hello kitty punya pasal, kucari juaaaaa...

Hello Kitty ialah kucing tanpa mulut. 

actually nak tanya sekali kat tourist information centre tu location cafe hello kitty ni. tapi tiba-tiba ternampak orang sibuk bergambar kat salah satu lorong jalan. intai punya intai, cafe ni rupanya.

walaupon baru lepas lunch, kami masuk dah makan lagi.

ni takde adegan "kalau nak make gambar kene order dulu. dan kalau 2 orang, kene order 2 minuman". cafe ni sempoi gile. bagus sangat. harga pon reasonable. 

logo, recipt and remote signal. kalau order dah ready, the remote signal will vibrate.

sempat pulak aku membuat lawatan ke toiletnya yang of course, serba pink.




order ready sangat cepat walaupon orang ramai. aku order cafe latte (KRW3,500) dan cream waffle (KRW3,000). 




price sangat reasonable, presentation memang A++. sangat worth berhenti minum dan makan di sini. sambil relex dengan ambiance yang tenang.


boleh beli merchandise from hello kitty









lepas tu barulah kami jalan-jalan cari cafe coffee prince...

2 comments:

atty's said...

in kalo anak dara kty tgk..lagi membuat2 hatinya nak ke korea..

aliaaroslan said...

@atty's dia minat hello kitty ke? atau minat artis k-popo? hehe..