Thursday, January 13, 2011

sampai sudah..


tipu sungguh! kata akan sampai dalam masa 10 hari bekerja. DrNotts tunggu sampai 14 hari bekerja, baru sampai.

tadi DrNotts suruh gua email company tu. tapi masa tu gua tengah syok makan ayam sodap gila ni. bila DrNotts nak naik atas, nampak dah sampul ni depan pintu (haruslah dalam rumah kan).

bukak punya bukak, betullah bateri lumix TZ-7. tapi bukan original la. ni ape tu orang panggil, AP punya? ciplak ke hape camtu lah ketegorinya. macam bekas beli kat kedai top up henfon sebelah kedai runcit kat rumah vista kat malaysia je. siap tag harga style kedai runcit lagi. cisss..

tapi dah test dah, ok, boleh masuk. ni tengah duk charge.

so boleh lah bergambar sakan lama-lama lagi. the reason beli bateri spare ni pon sebab bateri sedia ada ni dah ala-ala kong. pakai 4 jam dah abes bateri.

6 comments:

DrNotts said...

lerrr, bateri made in hong kong ka! kalau tak tahan gak bateri tu, jom kita gi hong kong disneyland.

DeLancrettLurpak said...

kalau dah ada battery ni, sehari dkt Italy, mesti ambik gambar at least 100 keping. Kalau takkkkkk, mmg la korang tauuuu!!!

aliaaroslan said...

DrNotts - boleh, naik gondola dari venice. mesti lagi 3 bulan baru sampai.

aliaaroslan said...

kak mimah - yang kitorang lepak sejam kat old trafford pon dah belasah 100++ gambar, kalo sehari? pengsan. kne beli memory card spare pulak kot..

DrSinga said...

yeayyy..
boleh pergi Venice dah!!

aliaaroslan said...

drsinga - oh yeah. mari bergambar sakan!