Sunday, January 2, 2011

WESTLIFE concert live!!!

i'm watching concert live WESTLIFE !!!!!!!!


aku nak guling-guling, lompat-lompat, jerit-jerit, nyanyi-nyanyi (sing along) dengan westlife!!!!

10 comments:

DrSinga said...

sure sengih sepanjang malam!!!!
sebelum dan selepas!!

Anggerik Berduri said...

OMG, Shane..ILY..untung nya u sis..still dpt tgk Westlife even diorg dh suam² kuku kat malaysia..sob² I Miss them..

afendi ariff said...

emmm...
"soledad..."
ada bunyi cam weslaif tak?
heh!

h4ni3 said...

malam2 tido ngigau tak??
hehehe

aliaaroslan said...

DrSinga - sebelum tak sengih lagi. selepas, dah gian tengok video diorang dan karaoke sorang-sorang. malam simpan suara, esok nak sambung lagi.

aliaaroslan said...

anggerik berduri - kat sini diorang masih hot stuff lagi. maybe sebab diorang tak buat concert kat malaysia kot. tapi yang my batch punya konfem ingat kat diorang. album baru diorang dah keluar tau..

aliaaroslan said...

afeni ariff - soledad.. ada!!! wah, macam peminat setia jugak ni. ada geng!

aliaaroslan said...

drhanie - mimpi guling-guling kat ladang tulip - ok, tipu je. berangan i mean. hihi..

Anggerik Berduri said...

Kat msia mmg dh xde sangat..sob² dulu I peminat tegar diorang ni..sggup ikat prut nk bli smash hit, TOTP . etc just nk kn gmbar² they all..LOL

aliaaroslan said...

anggerik berduri - aku pon sama tau. tapi diorang tak dipromo sangat kat malaysia. so tengok kat internet aje ler.. kat sini pon pasal diorang dah kategori senior, tak banyak dah muka diorang kat smash hits suma tu. justin bieber dah take over. diorang banyak kat magezine kekeluargaan pulak.