Wednesday, January 12, 2011

nervous + excited

nervous pulak nak pegi venice ni. the last time pergi pon ikut college trip, that was year 2001. ni nak bawak ahli rombongan seramai 3 orang (campur aku 4 orang ler). tapi, sangat excited bila nak tengok gondola. eh, ada apa dengan gondola ye?

tapi, DrNotts lagi nervous menunggu bateri camera beliau yang tak kunjung tiba ni. takut tak dapat ambil gambar banyak-banyak dengan lumix TZ-7 nya.

aku, cukuplah dengan samsung ST550 tersebut. sebab boleh ambil gambar syok sendiri macam ni:





8 comments:

DeLancrettLurpak said...

yeyyy!! sile bawak kamus Italy!
Godetevi la vostra vacanza in Italia!

aliaaroslan said...

kak mimah - yang saya tau - ola, grazie, prego, uno, dos, tres, quatro.

kne menuntut lagi ni.

DeLancrettLurpak said...

jgn lupa goyang2 tangan masa ckp, baru la Italy tauuu!!!

aliaaroslan said...

kak mimah - of course. salah grammer takpe. janji aksi tangan killer.

HLiza said...

Nak pergi Venice pulak? ala nak ikut!!!!!

DrSinga said...

venice besttttttttt!!!!!!!!!!!

aliaaroslan said...

kak liza - jom jom. mai sini. nak prepare patah kaki ni jalan kat venice.

aliaaroslan said...

DrSinga - memang best. hopefully cuaca ok dan tak foggy. baru boleh ambil gambar sakan. hihi