Wednesday, January 12, 2011

persoalan

bagi menjawab kepada persoalan DrNotts di sini;

  1. no komen (jawapan standard artis)
  2. mama, tolong carikan 
  3. ayah, tolong carikan jugak
  4. kawan-kawan, tolong kenalkan
ok, sekian.

8 comments:

DeLancrettLurpak said...

nak yg mcmana? meh nak scan org kat Facebook, mane la tau jumpe.. akak carikkan yg ada/akan ada PhD nak tak? heheheh

aliaaroslan said...

kak mimah - ada / akan ada PhD tu best, bonus tu.

nak yang agama = A, pasal saya ni takla bagus bab tu. hehe

thanx kak..

DrNotts said...

lurpak, bolehlah auntie tempah baju hari ni jugak jugak! hehehehe. hmmm, tailor aku di malaysia nak ke jahit baju aku kalau aku ukur sendiri dari sini? (thinking aloud ni!).

aliaaroslan said...

DrNotts - ukuran sudah bertambah ataupon mengurang ataupon mengecil ataupon dot dot dot..

jom roger untie jacelyn.

DrSinga said...

hmmmmmmmmmm......
.
.
meh nak cari kan...
nak yang sama tinggi kah... lebih tinggi kah... lebih rendah....
.
.
ngehngehngehhhh

aliaaroslan said...

DrSinga - tinggi rendah, saya ok je. tapi kalau lebih tinggi lagi ok sebab saya ni dahla rendah. hik hik..

thanx doc..

lalink7 said...

hahahah..dapat mat salleh ok gak..hahahha..(jahat) nnt anak cik Aliaa mix yg chomell..alahaii

aliaaroslan said...

lalink7 - kalau dapat mat saleh, mix ikut bapak dia. comel ikut saya. mwahahaa