Monday, August 24, 2009

wireless broadband streamyx

boleh pulak budak kuis sebelah rumah aku ni, bertunggu tangga depan rumah aku kerna nak guna wireless internet dari rumah aku.. hhuhuu.. kesian diorang.. halal aje la.. yelah, dari diorang kne jalan kaki nak pegi cc, baik jugak duk kat tangga depan rumah aku kan.. alhamdulillah

tapi, kadang2 buat hal jugak bendealah wireless nie.. pulaknye kalo die buat hal time2 aku nak cari something on the internet and it's urgently needed.. masa tu memang segala carutan keluar.. tapi bulan ramadhan ni, kne kurangkan.. kne lebih zikir.. alhamdulillah..

tapi, aku beruntunglah.. duk kat rumah, mama bayarkan n provide suma.. i mean, semua yu all! nasib sangat baik.. alhamdulillah..

owh, sebelum terlupa, salam ramadhan..

4 comments:

Norhuda Ahmad said...

baiknya hati cik alia sekeluarga...niatkanlah sedekah di bulan yang mulia.

julie^beth said...

btul tu puan huda.. bila lagi kan.

Zumairi said...

zaman skrg je leh sedekah wireless..

jojie said...

blog alia

.....cantik..menarik..tertarik..ko memang deboom...
nanti ajar kak g ye...