Friday, August 14, 2009

bijak pandai

bijak pandai = smart

isnin n selasa lepas kan ke aku pegi ISG conference kat KL kan? kononnya untuk mengelakkan kesesakan lalulintas di area TUDM sg besi tu, aku amek lah smart tunnel n nak exit kat jalan sultan ismail..

tapinyer, smart tunnel ialah jem OK!! pergh.. aku ingatkan akan mempercepatkan proses perjalanan nak sampai ke crowne plaza hotel.. tapi... dot dot dot..

tapi at least lagi cepat sket lah dari ikut jalan biasa.. sebelum2 ni aku dengar aje kat radio kata "pergerakan perlahan di terowong smart".. tak sangka pulak berlahan giller sampai berhenti.. haha


kesimpulannya, jangan lah pergi KL area2 pkul 8-10 am n janganlah keluar dari KL pkul 4-7 malam.. lainlah kalau ko suka sangat jem2 kan.. boleh feeling2 dalam kreta, takpon kasi alasan lambat masuk kerje kat bos.. mwahahahha!!!!!

5 comments:

fhad said...

hahaha... sangat benci bile jemmm... tambah2 kalo jem tu pastu ujan plak.. sejok woooo + bosan + lapo... wakakaka...

Izzah Marzuki said...

hehe.. standard aa ni kalo duk kl.. dah immune dah.. kalo x jem leh sampai umah 15 minit je.. tapi disebabkan jem, dekat 2 jam baru sampai..uwaa..

arfahadnan said...

jem strawberry sedap kan..
hahaha..

jem menguji kecekapan aku mengendalikan kereta manual.. lagi2 tempat yg berbukit atau kene naik fly over.. test bukit masa amik lesen dulu 100% diaplikasikan.. hahaha..

Zumairi said...

kalau tgh jem hujan lebat camner hek..air masuk terowong ke..


Salam Ramadan

kak haslina said...

mmg x leh percaya pun menda2 kat KL nie...

dulu ada sekali tu...tgh2 jamming..ada keta VIP nak lalu..leh kan moto pengiring tu suh gak keta2 yg byk2 tu ketepi..masalah nyer mana nyer tepi kita nak pergi lagi...mmg sungguh merbahaya....