Wednesday, August 19, 2009

KLIUC 7th Convocation, August 8th 2009

finally, dapat jugak gambar2 dari camera kak faiza.. so masa convo day aritu aku n kak faiza ada buka gerai.. jual souvenir2 n hadiah convo..

product aku n kak faiza:
  1. big teddy bear
  2. small teddy bear on stick
  3. lolly pop
  4. gift set = small lollipop + small teddy bear + mug
  5. cup cakes
  6. mineral water + catoon water
product ira n kak siti:
  1. bunga + coklat
lepas tu tepat pkul 9.30, kitorang suma pegi lah beratur untuk perarakan staf akademik..


tengok, sape yang lebih over untuk berposing.. mwahahahahaa

dalam dewan pon bleh lagi posing




hero remaja sempat lagi bergambar kat background ni


masa convo tu jugak ada pameran from every school.. aksi tak boleh blah kan!!
hanah, mum-to-be n me

background hasil student architecture

bisnes partner..

left-right : me, nora, dr zul, kak shiela, dato' wira (president), kak mala, kak zam, kak faiza

kak jubed : my senior in maahad

then sesi petang pulak

diorang kata waktu ni muaz hensem.. yeke?
(hana, muaz, kak faiza, me, kak aini)

bersama budi yang separa hensem

me, akak vouge 1 (kak suraya), akak vouge 2 (kak zita), hanah n kak faiza

wif my final project student. grad jugak diorang..

my model student, am

my nerd student, hatta

yang ni kawan am

my tall student, masab

congrats to all graduates.. may your wish come true.. do continue your study until the uppest level..

4 comments:

mugiwara said...

kau jual lolly?!!

hahahaha~

takpe2..kira oke gak le...

untung giler2 tak?

Zumairi said...

akhirnya berjaya...

green apple said...

kenapa la zaman aku grad teddy pakai jubah tu tak wujud lagi??????

julie^beth said...

mugi - tak berapa kencang penjualan tapi ada lah untung sket2.. alhamdulillah

zumairi - ape yg berjaya?

kak green apple - dulu tak brape glamer.. skrang sape konvo tak dapat teddy pakai jubah, kita tak grad.. hehe