Wednesday, August 26, 2009

remarkable architecture and infrastructure

dekat malaysia, ada ke flaiober cenggini? tak tercapai akalku lah.. aku sendiri tak terfikir nak buat flaiober camni..

ini univ of nottingham punya library (kiri).. kat mesia, ada ke terfikir nak buat ceggini? banyak buku boleh disimpan kat space yang kecik aje.. aku selalu study kat library ni ms temankan mama buat thesis phd dulu..

tram?? malaysia bakal buat rasanya..

city square? kalau kat malaysia, klcc square tu jadi mcm kat bandung / jogja rasanya sebab "mereka" buat tempat tu, bagaikan di negara sendiri..

tak jem city ni walaupon bangunan sebelah menyebelah..

loh, takde sculptur lain ker?

tiba2 ada gambar nie.. nak kembangkan infrastructure perut aku ke?

selamat berpuasa!!!

3 comments:

fhad said...

wahhhh sate jugakk... nyum2... hoho.. tapi cik aliaa.. mesia xleh wat tram tu.. nnt lagi jem jln ni... pastu mat rempit mogok coz xde tmpt nak lumbe da... hahah... erm sila jawab tag di blog saya ok... all the best... hhooho

julie^beth said...

fhad - thanx for the tag. will do it later.. mat rempit mogok? haha

Zumairi said...

pic yg plg best ialah yg plg bawah ;-)