Thursday, August 13, 2009

1st time yu all!!!

1st time dalam hidup aku masuk parking kereta ada lift.. ye, memang aku jakun ok walaupon takde darah kaum jakun mahupun bisayak dalam badan aku ni ha..

itu arahan dalam lift.. jangan gatal2 nak main2 ok.. sila ikut arahan

tengah tunggu turn nak masuk dalam lift kreta tu, tetiba pelpupppp haik burung jatuh kat cermin depan aku..

keji punya burung.. aku sembelih karang!

ye, ada traffic light lagi

kesian aku kan.. baru 1st time pakai lift kreta.. entah2 orang lain dah banyak kali jumpa..

1 comments:

arfahadnan said...

weh..
aku first time dengar nih..
kalau kau tak citer musti aku tak tahu..

tgh jakun nih..
kat mana ni weh..
nak gi cuba..
hahaha..