Monday, August 31, 2009

TAG from FHAD



Aku rasa macam banyak aje aku hutang tag dgn si fhad ni.... here goes...

secret revealed
3 truth about myself


  • skrang tgh stress sbb tgh tengk cerita bukit kepong untuk kesekian kalinya.. memang menyayat hati, mengguris hati, men....... segala bagai lah.. sempena hari merdeka kan..
  • addicted to cerita nur kasih.. tapi jumaat lepas buat kesekian kalinya aku termiss citer tu.. nak tengok online kat tv3, asyik blum upload lagi aje.. pehal ntah.. sebelum2 ni secepat kilat aje ada kat tv3 online.. chesss.. konon2 berangan nak jadi sebaik dan setaat nur amina.. tapi blum cukup lagi rasanya.. akan kuusahakan.. berusahalan aliaa!!!
  • waiting for my kekasih yang akan ku bercinta sampai syurga dengannya.. siapa?? jeng jeng jeng.. kalau dah jumpa nanti aku inform pada seantero dunia yar..

*** org yang aku nak suh dorng bongkarkan kebenaran dorng adalah : sape2 aje yang rela kebenaran dirinya dibongkar.. mwahahaha

2 comments:

atty's said...

rajin buat tag..kty sejak akhir ni agak malas skit nak buatnya bz sokmo ..

julie^beth said...

kakty - sbb sy dah kering idea.. hehe