Friday, September 4, 2015

They are well, alhamdulillah

Moment dan anak-anak nya aku dah bawa ke office. Aku tak ingat aku dah cerita kat blog ke belum. So far diorang semua sihat alhamdulillah. Main gemuk you all semuanya. Maklumlah ramai tukang layan dan kasi makan.




Dipendekkan cerita... Duduk rumah banyak tingkat, yang bukan satu pon aku punya (sebab aku menyewa aje), ada orang yang tak gemar kucing atau binatang lain yang berkeliaran. Mungkin ganggu mereka dan ada yang rasa tak selesa. So aku pon bawaklah diorang ke office.

Semoga sihat selalu, moment, westlife dan shoshi.

4 comments:

sweet tooth said...

comei sgt anak2 kucin tu....smg ramai yg jaga dia kt opis tu :-)

aliaaroslan said...

@sweet tooth memang ramai suka main ngan diorang sebab manja...

@ju said...

Kalau belum ada kucing nak ajer akak jaga..

tiga lalat said...

meriahnyer ;p