Monday, August 4, 2014

Esok. Isnin. Masuk office.

Seminggu cuti sakan untuk hari raya. 

Esok rasa malas nak masuk kerja. 

Bukan sebab Monday blues. 

Sebab dah syok 9 hari tak masuk office. 

Tangan kanan lenguh, dari pangkal lehel bawak ke bahu bawak ke lengan bawak ke tangan sampai hari jemari. 

Bukan sebab sakan memasak pun. 

Ergonomik (betul ke ejaan) ataupun salah posisi duduk dan tangan masa gunakan laptop. 

Yoko-yoko memang membantu. Siapa tau tempat urut yang boleh melegakan sakit tangan ni? Taknak yang Thai odessey atau yang sewaktu dengannya tau.

4 comments:

ANR said...

kak alia, thanks for the card raya.. this year kite tak send pun sbb dah back to jb for good. xsempat. heheheh btw thanks again. SELAMAT HARI RAYA. MAAF ZAHIR BATIN. :)

tiga lalat said...

Salam. Hee semoga cepat sembuh tangan itu.

aliaaroslan said...

@ANR oh since bila balik ke JB? selamat hari raya... you are welcome for the kad raya. p/s: kirim salam ibu, ya.

aliaaroslan said...

@tiga lalat bila buat kerja lebih sikit, tangan ni kurang lenguh. kalau berehat2 tu yang lenguh. harapnya hilang terus sakit ni...