Wednesday, February 19, 2014

door gift... makin lama makin kreatif

 2 weekends yang lalu, aku attend satu wedding invitation di duchess place, jalan ampang.

kalau wedding, biasalah. glamorous dress, awesome hall decoration etc etc. Tapi ini first time yang aku memang impress dengan wedding gift dia.








So malam semalam, aku pon add on hot water kepada mixture hot chocolate tu. dan aku tambah lagi marshmallow. yum yum sedapness. 



ada sape-sape nak ikut idea ni?

8 comments:

Dr Singa said...

aik!
baru je nengok kat blog siapa eh.. tadi.. benda ni jugak..
duchess place jugak..
mesti korang pergi wedding yang sama..

sat eh..
nak ingatkan blog siapa..

SueGinola said...

Hoho...kreatifnya door gift...

attyfir said...

unik sgt. boleh diterima pakai
agaknya kalo kasi sambal ikan bilis kering pun ..mesti besh kan .huhuhuhu

lapar ni .tu ingat sambal ikan bilis

Dr Singa said...

http://chentashayang.blogspot.com/2014/02/wedding-duchess-place-kl.html

aliaaroslan said...

@Dr Singa canggih kan doorgift dia. rasa sayang je nak buka dan buat air... tapi dah buat pun. hehehe

aliaaroslan said...

@SueGinola sangat kan? kalau buat sendiri, dah terasa kelecehannya. kalau order je boleh tak?

aliaaroslan said...

@attyfir ha, yang tu tak pernah nampak orang buat lagi. ok gak tu kakty.. ohhh lapar jugak..

aliaaroslan said...

@Dr Singa yes yes Dr. wedding yang sama. english themed wedding. sangat releks, makan pon sedap.