Monday, July 1, 2013

Uwau It's Monday!

Cuaca sekarang, melalui tingkap office room ni, jam 11.01am ni, memang lah nak suruh aku tidurrr je. Noooooooooo.... Kerja banyak ni ha...

Saturday was good chilling since I went to 2 weddings and accompany my girlfriends to meet up with their other friends, and finished the day with shopping. Went out from the house at 10.30am came back home at 11.45pm. Hei sekali merayap macam tak pernah keluar rumah kan. 

Semalam pulak keluar jalan-jalan. Ke mana lagi kalau bukan ke Mines. Memang Mines kena buat tugu aku kat depan pintu masuk dia. Maklumlah, pengunjung setia since dibuka berapa belas tahun dulu!

Wore this baju kurung on Saturday. Bought this batik from Kuala Terengganu during Survey Camp last year.

People said I look slimmer but in fact I did not cut down any kilograms. Uhuks yes, black is the best hiding place. huahuahuaaa




Makan, bowling, jalan, shopping kasut sale RM10 sepasang, Widad potong rambut, blueberry and cheese muffin Starbucks, jalan lagi dan lagi.

6 comments:

Ms Haslina said...

tiada yg lebih bahagia dapat outing dengan family selagi mereka masih ada.

atty's said...

kty pun baru nak ckp ..alia nmpk kurus.

Dr Singa said...

choppp..
rasa nak superimpose kepala itu atas baju merah hitam tu bulehhh...?

hehheheheheee

aliaaroslan said...

@Ms Haslina nanti esok2 dah kahwin dah jarang dapat camni kan kak...

aliaaroslan said...

@atty's nampak, je kakty. sebab adik2 semua dah besar...

aliaaroslan said...

@Dr Singa uwau jangan! nanti ramai peminat datang. hahaha