Wednesday, April 27, 2011

E-filing LHDN

selamat dah isi online, minggu lepas.

last-last, dia tulis, terlebih bayar RM2k++.

apekah kerana hamba warganegara terover baik sampai over bayar cukai?

marilah doa semoga dapat balik semua. aminnn.

10 comments:

bujal X said...

ui~~~banyak belen tu~~~ble beli i phone~~~

*saya miskin bandar~~takyah bayar cukai~~yay~

DrSinga said...

rebate Beb!!!
best!!

Mak Su said...

byk tu!!

h4ni3 said...

waaa.. bestnyaaaa!!

boleh buat gi jenjalan tu!

aliaaroslan said...

@bujal X

ala encik bujal, kita tak minat iphone. hehe.. nak simpan pegi jalan2.

aliaaroslan said...

@DrSinga

harap2 dapat semua. mari berdoa!

aliaaroslan said...

@h4ni3

tahun lepas terlebih kerje kot. hehe

aliaaroslan said...

@h4ni3

itu la, tengok blog drhanie, terus rasa nak pegi bali. hehe

Melissa Imran said...

Aliaa,

Kita tak pernah tak dapat balik cukai terlebih bayar tu. Tapi syaratnya kena selalu p call LHDN. Nasib baik kita dapat cawangan yang baik (Kg Attap) so cepat juga dapat refund. Makcik yang uruskan account kita tu bukan saje baik, malah rajin bekerja (kiranya tak pernah kena sumpah seranah sebab minta duit sendiri hahaha)

aliaaroslan said...

@Melissa Imran

tahun lepas alhamdulillah kita dapat balik, cepat pulak tu. harap2 tahun ni dapat cepat jugak :)

orang kalau jalankan tugas, takde la kene sumpah selalu. hehe