Saturday, April 9, 2011

guling

masuk kereta ayah, cari-cari CD untuk dimainkan dalam kereta.

jumpa satu CD, yang style diburnkan lagu. takde tulis ape pon atas CD tu so aku belasah aje masukkan dalam CD player.

keluar lagu ABBA ok!

aku nextkan, lagu ABBA lagi!

next lagi, ABBA lagi!

biar benar cikgu roslan dengar lagu ABBA.


(biasanya cikgu roslan dengar lagi iklim, alleycat, etc aje)

lalu rasa nak terguling.

6 comments:

HLiza said...

Okay apa Abba..akak dah tua2 ni baru tau banyak lagu Abba yg best..dulu mana ada mak kita main lagi Abba. Akak start beli CD dia lepas tengok Mamma Mia..mmg best!

h4ni3 said...

Abba tu sapo?
hahahhaha... den lagi kesian!

aliaaroslan said...

@HLiza

saya memang tau abba dari kecik sebab mama die hard fan abba. so lagu2 di memang kami hafal dari kecik. tapi ayah style dengar geng2 iklim n alleycats. tu yang pelik tu. hehe

aliaaroslan said...

@h4ni3

kne tengok citer mamma mia Dr. baru boleh dengar lagu abba sambil menari2. hehe

DrSinga said...

Dancingggg Queeen ...
tamborinnn.. (bantai je..)

aliaaroslan said...

@DrSinga

janji perkataan2 penting dia ada.