Monday, June 27, 2011

june's cameronian survey camp - the intro

kanaks pergi mengukur bukit bukau puncak gunung jalan raya jalan tanah merah lot kedai lot rumah di cameron highlands tersebut. maka di kala senggang, daku membuat lawatan tapak untuk mengukur bunga-bungaan rose itu.

p/s: ambil gambar pakai norkiah saja




















eh, siapa ambil gambar aku tertidur take-5 tepi sungai ni???

8 comments:

ajujua said...

oh..pegi CH, tempat fevret akak sekeluarga, tiap-tiap tahun mesti pergi, cuma tahun ni je belum mendaki lagi....

haslina said...

ooo adik ku sedang menikmati bungaan cantik manis di CH rupanyer. itulah duk terfikir, manalah perginya adik sorang ini.
;))

Shiema said...

cik norkiah tu jalan sendiri kot, tu yang bole amik gambar aliaa tgh tido tuh

HLiza said...

Bunga2 tu mmg best, cuma akak tak larat nak pening2 naik jln yg pusing2 tu..last sekali pergi pun dah 5 tahun lepas dah..

aliaaroslan said...

@ajujua

takpe kak, cameron ni takyah daki pakai badan. pakai kereta aje.

aliaaroslan said...

@haslina

tengok bunga sambil sunburn

aliaaroslan said...

@Shiema

gambar aliaa ni student yang ambil. siap mms kat aliaa lagi. ciss

aliaaroslan said...

@HLiza

kalau saya yang drive, saya tak mabuk. tapi kalau jadi passenger, mabuk jugak.