Saturday, June 4, 2011

satay sangat

beberapa hari lepas, salah sorang x-student geomatic buat cadangan nak pergi makan-makan sambil borak-borak sebab dah lama tak jumpa-jumpaan togehter-gether. at first kami decide nak pergi makan kat satay kajang samuri. tapi sebab malam nak pergi kajang, aku suggest kat diorang pergi aje makan satay kat restoran yus (section 4 tambahan) bandar baru bangi.

walaupon tak ramai yang boleh join, yang sedia ada ni pon dah cukup gamat. aku dengan taufiq selaku lecturer-lecturer yang perasan berjaya, seronok gila melayan budak-budak ni bercerita. dari pasal kerja diorang sekarang, sampailah pasal kawen mawen dan segalanya.

wahib & alia. aku nak doa supaya diorang ni cepat kawen!


aku, taufiq, sazali, wahib, alia

dengan leslie pulak. jauh dia datang dari sabah tauuuuu!!
leslie - goodluck nak sambung degree di tasmania uni july nanti.
wahib - bagus lah awak jaga mak awak. semoga bisnes terus berjaya!
alia - selamat menghabiskan degree in QS ya! kalau bosan, masuk kliuc balik ok, boleh kita makan kat kedai atok. hehe.
sazali - good luck dengan kerje

2 comments:

Anggerik Berduri said...

kak alia ddk bangi ke?wahh dekat la kiter..hiks

aliaaroslan said...

@Anggerik Berduri

kita duk bandar seri putra, kerje kat ikram.. selalu lepak bangi. boleh lepak sama nanti..