Tuesday, May 18, 2010

pos malaysia

tadi baru kejap aku dapat email dari seorang member, lebih tepat senior pbsm uitm. dalam email tu beliau ada attach rate terbaru kalau nak pos surat..

[please click for larger view]

so sape-sape nak pos kad kahwin ke kad raya ke lepas ni, siap ler yu all!

p/s: kalo aku anta kad kawin aku yang versi virtual aje boleh tak? pakai email or fb? tapi nanti tak thrill la kalo tak dapat kad hardcopy kan..

3 comments:

S. Suhana Ros said...

baru2 ni shy dgr gaji staff pos malaysia dinaikkan..maknanya pos malaysia naikkan gaji staff dgn meningkatkan harga produk, bukan dgn meningkatkan kuantiti produk..

p/s: erk..xboleh ckp byk2 nnt saya kena ISA..

ADIA ZONE said...

gilos mahal...
bankrup aa bisnes aku camnih

julie^beth said...

shy - yeke? patot la. kita pulak yang kne tempiasnya..

mimiadia - kalo bisnes baek, insyaAllah tak bankrupt..hehe