Monday, September 14, 2009

kaki wayang

masa sekolah rendah, pernah tengok wayang kat KL, mama n ayah bawak tengok citer "teenage mutant ninja tutle".. masa tu excited sungguh.. rasa panggung wayang tu besar giller macam padang bola sepak (exaggerate biar over kan)

masa sekolah menengah, tengok citer macam2 dah.. rasa macam : eh, best rupanya tengok citer kat skrin besar2 ni.. suma nampak (nasib naik idung tak nampak ok)

kat kat UK, ada tengok beberapa kali wayang.. layan aje la ape2 citer, tapi ini adalah first time tengok wayang free sitting.. layan gila.. pastu beli makanan kat bakery shop, masukkan dalam beg n seludup masuk wayang.. last2 wayang tu bau "cheese n union paste".. hahaha

kat uitm, aku n izzat adalah kaki wayang terhebat dalam sejarah. nak pegi tengok wayang, siap naik bas.. jgn tak tau ok.. masa tu memang expert la cane nak pegi jusco bukit raja tu.. maklumlah, kat shah alam manader wayang.. kata sultan selangor tak kasi letak wayang kat shah alam, tempat baginda bersemanyam.. bersemanyam ke merenyam? entah.. eh, puasa, mana boleh mengeta mengutuk mengeji.. oh, ya, aku pernah tengok lord of the rings : return of the king 3 kali dengan izzat ok..

masuk upm, tempat besa tengok wayang adalah mines, jusco cheras selatan n alamanda.. kalo nak jumpa geng2 uitm, ktorang tgk di midvalley.. masa nie la yang suma jenis cerita aku blasah aje tengok.. haha.. time ni, aku tengok cerita "cinta" by kabir bhatia 6 kali kat wayang.. sila jawab..

skrang? dengan family.. kitorang memang kaki wayang gila.. almost every weekend ktorang akan kuar n tengok wayang n main bowling.. high school musical 3 pon mama aku join ok tengok.. sapa nak jawab?

bulan ramadhan nie? wayang kat rumah aje.. sebab mama dah beli tv besar tuk ktorang.. skrang ialah kaki dvd pulak..

13 comments:

fhad said...

hahah.. same lah kite.. fhad dulu time kat upm selalu tgk wayang gak.. selalu kat mines je.. tapi ble blk umah kat putrajaya alamanda la jadi tumpuan.. 1 hari 3wayang pun penah.. hahaha

nottingham said...

bab tengok cinta 6 kali tu, bukan salahku!
tengok high school musical, alim's fault!
tengok semua cerita kartun di dunia ni kat wayang still alim's fault.
hahahhaha,
fhad, its your fault panggung wayang ada kat alamanda!
kalau tak, kami perlu pergi jauh tengok wayang.

julie^beth said...

fhad - saya pon pernah jugak 3 wayang sehari.. lepas tu pening lalat.. haha

notts - well, we have to choose the movies that alim can watch

lalink7 said...

hehe..saye pun kaki wayang cik aliaa..
tp semenjak 2 menjak kaki wayang yang sblah lagi xde..saye pun patah kaki..terpaksa mepuasakan wayang..sedeyyyyyy..

suhaila-ab said...

aku tetap mengunjungi wayang walaupun kat umh ada tv beso...
pegi la umh aku..ada ucapan n kad raya...ambik la..posmen dah cuti raya...

fhad said...

to cik aliaa : hahah Yelahh mmg kuar2 wayang tu mamai trus cam mabuk je.. to Pn. Normaliza chumell.. alohhh jauh perjalanan luas pemandangan.. minyak dan tol pun lebey skit.. hehe...

julie^beth said...

lalink - nanti kte g tengok wayang lepas raya k.. awk belanje ler.. ahahaha

suhaila-ab - thanx

fhad - weih, dr normaliza lah..

fhad said...

erk DR. Normaliza... heheh

nottingham said...

fhad cool: nanti satu hari kita pergi tengok wayang di alamanda dengan cik aliaa ok. kita tengok hindustan!! baru lagi pening lepas tu

Zumairi said...

kat mid valley dulu ader member keje kat GSC..leh masuk free he he...tapi kena tunggu 2 ke 3 minggu la citer tu kat wayang

julie^beth said...

zumairi - wah, bestnya.. pernah tengok wayang free skali aje, masa tu member memang kaki wayang era..

fhad said...

to Dr. Normaliza : haaaa cite hindustan bole lagi saye layan.. if cite tamil boleh muntah hijau saye tgk.. pening wooo... nnt deal lah ok.. hehehe

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇