Wednesday, September 9, 2009

perasan handsome ke ataupon perasaan aje?

mama suruh alim buat photoshoot yang pakai baju smart tu.. belum turn die utk bergaya kat backdrop lagi, die dah bergaya sakan dulu..

bajet jadi jack dawson from titanic ke?

mcm fahrin ahmad ke awal ashaari?

mcm gambar lawyer kat pejabat lawyer yang kite selalu tengok dalam drama kat tv pulak

alim memang perasan die paling hensem dalam dunia..

profiel:
nama - alim al-mustaqim billah roslan
umur - 10 tahun (die imagine die adalah ben ten)
cita2 - fire fighter (die kata fire fighter badan tough, pastu hensem)
hobi - tengok citer kanak2 n imagine die dalam citer tu, ye, die ialah emotional ok
skrang? - tgh main psp mamat.. macam la psp ko yang warna merah limited edition tu takde kan?

7 comments:

fhad said...

aduhhhh... baju da lawa, model dah ensem.. kasut mane? hehehe

julie^beth said...

kasut orang tu tak kasi lar..

mEiZ SHA said...

chewahhhhhhhhhhhhhhh

ada bakat ni kak
:)

julie^beth said...

bakat? lagi bertambah perasan ler budak tu

mugiwara said...

pakaian beragam ke?

lalink7 said...

kemain lagi si alim neh...
hehehehe..
cute baju tue..

julie^beth said...

mugi - tak, yang kne dress up n amek studio photo tu.. besa ada booth kat mall2..

lalink - baju aje cute?