Wednesday, September 16, 2009

dapat dah

pagi tadi, lepas punch in, terus bergegas ke eon bank kat kajang.. nak tukar duit raya.. telah dikhabarkan sebelum itu bahawa semua duit nak ditukar kat area bandar baru bangi, serdang dan seri kembangan dah habis.. tak tau la sahih ke tak berita tersebut, tapi to be on the safe side, aku pon berpergianlah ke kajang..

orang memang tak ramai.. best betul...

tapi kan, kat atm machine kat bank tu, ada sekumpula bangla yang nak kuarkan duit. dari aku masuk, sampai aku nak settle dah, tak habis2 diorang berkumpul kat 1 atm machine tu aje.. ke diorang kurang faham instruction kuarkan duit pakai atm tu? pulaknya, sorang pon staff eon bank takde yang pergi menolong. semua bizi mungkin..

pulang semula ke kantor, menyambung kerja..

sekian..

5 comments:

lalink7 said...

hurm..tggu org bg duit kat saye jela tahun nieh..hahaha..
malas nak g tuko duit kat anak buah..heeehhe..bukan sorang..15org..huwaa...

kopak poketku..:(

julie^beth said...

lalink - awak kan kaya.. haha

fhad said...

erm betol2 mmg abes pun nak g tukar.. td saye nak g tukar pun org ramai gler.. beratur panjang smapai bes waktu lunch.. so x dapat tkar lagi ni.. adessss

Zumairi said...

salah bank tulah takder bahasa bangla wakaka

ajuelayla said...

cik alia, slmt ari ry k...maaf zahir batin..