Friday, September 11, 2009

from kiddo's lense

rabu lepas, ada KLIUC alumni dinner die dewan datin seri endon kat putrajaya.. organized by KLIUC drum circle, dan meraikan anak2 yatim yayasan salam..

the theme was purple, tapi kak nat ialah kami punya ketua kontijen..


cantik pond kat situ.. siap ada ikan kap lagi.. tapi ikan2 tu pemalu..

on the way into the hall..
makcik2, mummy2 (lecturers) yang sibuk masa nak meregisterkan diri mereka.. siap tertukar2 teket lagi.. kitorang dapat teket murah, RM10 instead of RM25 sbb ada sorang yang sangat pemurah sponsor more than harf of the ticket price..

ajk pendaftaran? asyik main walkie talkie aje aku tengok

our table

best dewan die.. aku kawin nanti nak buat kat sini lah..


tengok, sape yang melebih2 dari orang yang diraikan



mummy sharifah natrah (ketua kontijen)

ini kiddo ajar cane amek gambar guna macro

ms ni tengah dengar persembahan nasyid kumpulan an-nur (iye ke?).. group budak2 perempuan.. erm erm erm.. no komen.. tengok aksi aku n kak ifa sudah..


pembuka bicara


sungguh air orang kawin

kiddo n mummy nat

mama hanah n kiddo

dari belakang.. registrar baru, abah (haji razak - bakal bapa mertuaku .. haha) dan encik khairul (dean engineering)


aku tengah testing belajar guna camera yang baru dijumpai itu..

cantik aje pro photographer amek gambar kan

ulam..


pro photographer (veteran) dengan anak die..

masa nak balik tu, tetibe ada gambar ini kat dewan datin serin endon..
i wonder why...

p/s: nanti ada susulan - from engku's lense (pro photographer jugak)

9 comments:

haslina said...

hehehe..mmg tunggu nak tgk pic korang pi berbuka tu..ialah senyap jea kat opis x de citer2 pun...

apa dapat dalam goddies beg tu?

julie^beth said...

dapat muffin yg kurang sedap. tak citer ape2 sbb tak best.. performance ialah menjerit, bukan menyanyi

fhad said...

lahhh x ajak pun.. da dekat ngn umah saye dah tu.. haahha.. sebelah je kot.. agak2 UPM ade wat x camni ek? hahahaha

Zumairi said...

kalau buka puasa kat tempat camni mesti cover santun he he


awak peminat setia Rosmah Mansor yee...hadiahkanlah dia tudung ;-)

Umie said...

motipp ada gambo cikmah kat dewan tu?? nak tuko nama dewan ke??? mauahahahhaa

julie^beth said...

fhad - mane ler sy tau rmh awk kat situ.. hehe

zumairi & kak umi- terus terkeluar adat budaya melayu kan? hehe.. takla minat beliau.. tapi tertanya2 knape ada di situ ya mukanya

lalink7 said...

cik aliaa.. :

cantik la baju cik aliaa...vouge gitu..hehee

julie^beth said...

lalink - thanx

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛