Tuesday, September 18, 2012

Happy 2nd Birthday Lana!

 Khamis minggu lepas, aiman dan miza buat open house merangkap celebrate Lana's 2nd birthday. Layan lah gambar Lana yang malu-malu alah bila orang dia nampak cake, candle dan semorang nyanyi untuk birthday dia.

Pemalu rupanya kau, Lana.

p/s: baju tu maklong belikan untuk raya. tapi grandma yang pilihkan sebab maklong buta IT sikit bab fesyen kanak-kanak ni.
















tiba-tiba aku teringin nak makan cake.

4 comments:

en_me said...

malu malu maknanye nk dapat adek baru tuuuu.. ehhheee

aliaaroslan said...

@en_me mesej ini akan saya sampaikan pada mak pak Lana. hehe

atty's said...

happy belated besday lana..

aliaaroslan said...

@atty's thank you, kakty...