Friday, December 23, 2011

RV cake di starbucks

ke aku yang ketinggalan zaman? dah lama ke RV cake available di starbucks? anyway, tak bukan kegemaran tekak aku yang starbucks punya RV cake ni.


ok, sepackage dengan cafe mocha.

jangan marah...

4 comments:

haslina said...

huhu, belum berkesempatan merasa RV lagi.
sedap tak?
luv de cafe mocha.

p/s
merah sangatlah mak ngah...

Shiema said...

sedap ke? luaran nampak x besh pasal x cukup merah n krim terlalu tebal....

aliaaroslan said...

@haslina RV ni warna aje merah. tapi rasanya coklat. hehe. tapi bila coklat campur cheese, rasanya sangat superb.

aliaaroslan said...

@Shiema dia cukup merah tapi cheesenya tak cukup creamy. so tak feeling sangat. the best RV so far ialah di delicous or order dari kawan aliaa, kak izzah marzuki tu.