Tuesday, December 20, 2011

makanan yang sedap dimakan walaupun sejuk


oh yeah, sushi!!! sangat sedap. tapi yang paling sedap ialah wasabi sushi di London. kalau malaysia, aku suka makan sushi king compare to sakae sushi. 


bagel!!! mane nak cari bagel kat kajang? walaupon dah dibakar dan sapu cheese spread, kalau dah sejuk pon sedap aje makan.

6 comments:

Anggerik Berduri said...

sushi? erk kite xmakan tp kalau tempura bagi sedulang pun kite boleh telan especially seafood tempura. hahaha

wah nk bagel jugak. kat coffee bean ade. :)

haslina said...

suka sushi. tp ntah bila 'cikgu sushi' ni hendak bawa akak gi makan sushi?.

bagel - erm tak pernah makan rasanya. tapi nampak maveles.

atty's said...

lama dah tak makan sushi..

aliaaroslan said...

@Anggerik Berduri ha, tempura kita tak pernah cuba. nanti nak try lah. mane tau, bertekak tempura jugak.

alaaaa, aritu pergi coffee bean tak tengok pon ada bagel ke tak. sebab dalam kepala asyik ingat nak order cafe mocha dan turkey sandwich dan redvelvet sahaja.

aliaaroslan said...

@haslina alamak, cikgu sushi kne cek schedule dulu. insyaAllah nanti kita pegi eh kak..

bagel tu macam donut tapi keras gile. yang penaik seri tu ialah cream cheese dia. hehe

aliaaroslan said...

@atty's saya baru minggu lepas pergi. tapi rasa nak lagi. huwaaaaa