Wednesday, December 21, 2011

malam yang busy..sy..sy


semalam, balik agak lewat dari office. tapi, kereta kat highway masih banyak seperti biasa. so tak takut sangat masa drive.

sambil drive, asyik terfikir aje ape nak makan malam. banyak idea mencurah-curah termasuklah bubur ayam Mc D, burger daging special dan jugak buah epal sebijik. exit aje tol rumah, terus nampak cahaya banyak-banyak tepi jalan.

oh yeah, ada pasar malam. terus pecah semua bubble-bubble idea, lalu parking dan jalan kaki meredah pasar malam.

jalan 1 round, beli sosej cheese uncle bob 1. sambil jalan, dah habis makan. settle masalah.

2 comments:

atty's said...

semalam kat bangi pun ada pasarmalam..depan umah mak dkt shell tu

aliaaroslan said...

@atty's rumah mak kakty kat pasar malam shell ke? dulu selalu pegi pasar malam tu tapi agak sesak sebab susah parking. rasa nak naik motor je kalau pegi situ. hehe