Monday, May 11, 2009

Melangsaikan hutang...

saya berhutang tag dengan kak wawa

Tag- the 6th Sense

Instruction:

Go to your photos folder in your computer.
Go to the 6th folder of photos.
Go to the 6th picture in that folder.
Put the picture on your blog and a description of it.
Invite 6 friends to join the challenge.
Link them in your blog and let them know they have been challenged

here it is….

Ini la Muhammad Sharifuddin bin Abd Hamid aka abg din.. die adalah senior PBSM saya masa kat UiTM.. gambar ni diambil dalam lift masa bowling tournament PBSM haritu..

mula kenal abg din masa first day masuk PBSM. masa tu die Timbalan Presiden 1 PBSM UiTM.. mula dahla asyik senyum aje.. nasib bukan die yang amik baris time tu. kalo tak, konfem saya dah gelakkan die.. haha

then die banyak tolong saya dari segi transportation.. masa mula2 masuk uitm dulu tak bawa kreta lagi.. so die akan guna kereta bapaknyer utk tolong sy amek PC kat kedai, beli barang2 camping n bawak kitorang ronda2 beraya.. best..

lepas tu die kerje dengan KFC.. skrang dah jadi manager KFC.. budak2 PBSM ni ada ramai mantan n current worker of KFC.. agak2 nanti kita nak buat family day PBSM, boleh dapat sponsor dari KFC tak? abg din, sila usahakan orait!!

Ok..mari tengok siapa yang kena..

sekian..

2 comments:

mugiwara said...

kau akan menyesal!


hahaha~

julie^beth said...

eleh.. tak nyesal pon.. haha