Friday, May 22, 2009

baru saya tau yang saya ni ialah buta IT sebenarnya!!!

ada satu hari tu, saya berborak bersama adik saya, si widad yang blurr n terpinga2 serta suka berangan itu. dia telah memberitahu saya satu bende yang saye tak pernah tau sebelum pasal handphone sony ericsson saya itu... henfon itu ada beberapa aplikasi nak edit mengedit gambar die. so saya pon dengan rasa rendah diri (sebab memang aku rendah sket dari die - sket aje ok!!) bercampur takub serta jakun telah menerai beberapa teknik2 yang difikirkan agak COOL tapi besa sahaja di mata masyarakat malaysia.

ini teknik "tunjuk gigi sampai tak nampak mata"


menerai teknik gambar skandal 1

skandal 2 ini telah menerai teknik posing ala2 iqram dinzly dalam citer matahari (yang die jadi g*y tu... huhu) --> budak bawak umur jangan baca, nanti mudah terpengaruh

skandal 2 iaitu budak kuat berangan2 kosong bersama DBSK tersebut

gambar ini saya paling suka kerna perbedaan umur kedua2 kapel ini adalah 11 tahun. ya, cinta tak mengenal usia yar

mereka semua memang suka duk dalam toilet lama2.. testing vokal barangkali.. nak masuk AF ke malaysian idol?

sejauh mana pipi anda boleh mengembang?

gaya laura (sinetron upik abu laura) yang makin menjadi ikutan di kalangan kanak2 malaysia yang memang cepat terpengaruh..

ok, hampir terlupa skandal 4 ini.. cover perut katanya.. sebab tu muka camni

yang ni sah control ayu.. eh, ko ni geng dengan budak2 rudgy kah? bahu bermasel2.. tapi perut kedepan (buncit).. maka haruslah dibuat situp setiap hari yar
the winner is.......











jaguh rugby sedang tidur sambil melelehkan air liurnya

bak kata p. ramlee : JANGAN MARAH HAAAAAAA

4 comments:

mugiwara said...

wa!!!
aku pn tatau hp eriksen bleh wat cmtu...
aku bakal mencube~

julie^beth said...

cuba lah mugi.. best wooo..

atty's said...

ni mesti hp sony eh..

chanellove said...

yep mmg sony n yepp mmg ko bute IT pon long! even widad the weirdo pon tau! ape laaa