Tuesday, May 26, 2009

biler dah takde idea.....

mari menjawab tag dari cik husna kita... thanx for the award!!


Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award nie...


1. Orangnya ialah cantik ye...

2. Menjaga kecantikan dari hujung rambut hingga hujung kaki

3. Terel bab2 seni lakon dan adik beradiknya

4. Rajin study.. (yeke?) hehe

5. rajin berblogging skrang



Setiap blogger mestilah menyatakan 10 fakta atau hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award yang seterusnya..


  1. suka shopping - i can shop till i drop
  2. suka outdoor activities - camping, abseiling, tracking
  3. jagung rebus / bakar, makan.. tapi air jagung tak minum
  4. sambal ikan bilis makan, tapi ikan bilis goreng tak makan
  5. workaholic - akan kerja keras kalau nak dapatkan sesuatu
  6. hantu tv n hantu movie
  7. hanya pandai swimming frog style sahaja.. free style mahupun butterfly style tak reti yu all!!!
  8. prefer kari ikan daripada kari ayam / daging
  9. boleh masak speghetti bolognase lagi sedap dari pizza hut.. hahahahha
  10. tengah gila kumpulkan koleksi barang2 eiGer



Anda perlu memilih 10 penerima award yang seterusnya dan describe tentang mereka


  1. nico izzat - bakal cikgu yang akan menemui para peminat pada tahun hadapan
  2. mugiwara - aku memang suka tag die.. saje kasi die kerje sket.. hahaha
  3. kakty - kawan blog yang bekerja kat bangi..
  4. drnormaliza - beliau memang selalu outstation
  5. semai - pemalas tulis blog tapi ada blog. dibiarkan bersawang agaknya
  6. kak haslina - peserta kursus yang sungguh gigih!!!
  7. siapa lagi ye?
  8. aku dah takde idea lah
  9. sape2 je lah yang berminat nak buat tag nie
  10. kalau tak buat pon takpe, aku tak marah.. hahaha
sekian

14 comments:

Husna Mokhtar said...

cik Aliaa..
Cantik itu auta sangat..
hohohoho..

mugiwara said...

owh~
sengaja ye~

hihihi~

Anonymous said...

Предлогаю открыть клуб по теме! Я могу сделать сайтик с форумом, галлерей и т.п. нужно будет только скинуться на хостинг, ну что думаете?

Anonymous said...

Отлично написано! Буду много думать…

Anonymous said...

Написано суховато, но всё равно занимательно.

Anonymous said...

Добавил в закладки. Теперь буду почаще читать!

Anonymous said...

Огромное спасибо

Anonymous said...

УМНИЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Я охринел………круто +10

Anonymous said...

Хотелось бы что-то наваять в комментах креативного, но мысль не складывается, так что просто “зачОт”

Anonymous said...

Сколько примет кошмар, замучишься все соблюдать

Anonymous said...

Чётко подмечено!

Anonymous said...

спасибо

Anonymous said...

Огромное спасибо