Friday, August 21, 2015

Sedapnyaaaaa air ni...



Keh keh keh, ingat kan kami aje yang rasa air seamaster tu macam air kelapa tak manis. Mother lah yang notice dulu rasa air seamaster ni. Lepas lepas tu aku pon jadi tak beli dah air seamaster ni. Tapi kalau pergi kursus or conference dan dapat air ni, minum aje lahhhhh..

Dah kami teringat, kalau kat UK nun, memang kami hantu minum tap water. Hantu air pon respect kami tau. Hahahaha. Seriously tap water kat UK memang sedap. Kami membawak perangai ke minum tap water kat Europe sekali. Sebab tap water kat situ semuanya safe to drink. Tapi yang direct kat tap singki dapur ajelah. Toilet cannot.

Mana nak carik?

2 comments:

sweet tooth said...

huhuhu...bila la msia punya tap water nak jadik safe for drinking eh? (skang nih semua kena tapis...)

aliaaroslan said...

@sweet tooth penapis air pon boleh tahan harganya kan kak..