Thursday, January 10, 2013

eat and eat

balik taiping wajiblah berseafood secara maximum namun berhemah...



bila kanak dua orang ni ada, barulah meriah adegan makan-makan. walaupon hanyalah breakfast di mapley sahaja...


widad of course akan banyak-banyak. ini sebelum adegan dia pakai braces. 


ada sekali tu kami bertiga makan di sushi king, order 7 plates salmon sashimi. widad dia malu sebab dia makan paling banyak. hahaha. eh, ke alim?



DIY breakfast pon sedap jugak bila buat sekali sekala...


dating berdua dengan alim pon kami order 5 plates salmon sashimi. tapi alim makan 4 plates + spicey ramen semangkuk dan small plates (tak kira berapa). 


ini pon ada jugak yang tak sempat nak snap gambar before makan sebab kelaparan.

alamak, snap gambar sebelum makan bagaikan perkara mesti, macam mesti baca doa makan.

4 comments:

haslina said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa...part makan memang salah satu heaven donia kan alia.

p/s adik alia yg perempuan kawin hari tu da bersalin yea.

SueGinola said...

Bestnya seafood tu...i like!^_^

aliaaroslan said...

@haslina makan mane ada yang tak heaven. hehehe. aah, dah bersalin, baby girl.

aliaaroslan said...

@SueGinola i pon like jugak seafood. especially udang dan ketam.