Wednesday, December 16, 2009

x-uitm classmates gath (B.Surv. Sc. & Geomatics - Hons.)

selain dari majlis kenduri kawin kawan2 (yang banyak jugak aku tak dapat pergi), ada salah sorang member x-classmates yang cadangkan buat gathering kecil2an..

so lepas fikir2 (sebab lama gila tak jumpa diorang) aku pon setuju nak join.. 13 december 2009 kitorang suma berjumpa kat midvalley - bowling.. walaupon yang join beberapa orang sahaja, tapi atleast dah start kan?

so kitorang booking lane, blasah main 3 games!

excited nak main bowling


dulu, satu2nya 'mak orang' dalam kelas





kanak tu slumber aje tido di tengah2 kebisingan


lepas penat main, kitorang pegi minum2 n makan2 kat foodjunction..


para peserta adalah:

abg azizan

kak shiema + kanak 1 + kanak 2

apad (kawan kak melin)

kak melin

airee (senyum)

aku ler

memang best.. lepas ni kte cuba planning untuk gath yang seterusnya k! harap2 next time boleh dapat sambutan yang lebih lagi

6 comments:

Zumairi said...

bagus jugak buat gathering kat pusat bowling...lebih ceria n seronok walaupun kalau tak ramai...idea yg bagus

http://paksuu.com

julie^beth said...

paksuu - orang ramai, tapi tak berapa perasan dalam gambar.. orang ramai takpe lagi, muzik kuat yang tak menahan

paksuu said...

erm biasa lah kat situ musik dia memang kuat pastu gelap lak...kalau nak buat gathering yg official nye mmg tk sesuai la he he..tapi kalau nak seronok men boling ok gak kat situ

http://paksuu.com

Mak Su said...

anak sapa ler tido atas meja tu... ahaks

joegrimjow said...

lawan bowling jom!!

julie^beth said...

joe - tamau.. sebab nanti konfem daku kalah.. huhu