Monday, December 7, 2009

my eldest's sepupu's hantarans

tengok tajuk, penat2 duk UK bbrapa tahun, pulaknya study kat uitm n upm yg english medium, hasilnya adalah tajuk post yang rojak gila.. takpe, rojak mamak kat roundabout uniten adalah yang paling marveles skali.. (pehal tukar tajuk ni?)

anyway, sabtu lepas (5/12/2009), sepupu yang paling tua sekali (belah mama, abang mama yang sulung - paklong) telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hati beliau kat masjid al-azim, ampang.. dengan sekali lafaz, sumanya selamat..

kitorang berkumpul kat rumah paklong jam 12pm++.. makan2 dulu, solat zuhur then bertolak ke ampang jam 1.45pm.. selamat sampai kat masjid tersebut jam 2.45pm.. walaupon jaraknya dekat, tapi sebab jem kat mrr2 (as always) so ambil masa lebih sikit..

hantaran2nya dibuat oleh sepupu belah maklong.. kosepnya : bunga lily n buah2an tempatan n antarabangsa.. tengok..

sireh junjung

handbag

shoes

towel n bath assentials

telekung n sejadah

watch n chocolates

perfume

wang hantaran, mas kahwin n gelang hantaran

ahadnya pulak (6/12/2009) majlis kat sebelah perempuan, buat kat dewan dato' ahmad razali kat ampang jugak (dekat dengan ampang point).. beriah n best.. yang ni gambar tak sempat nak amek dari cousin yang bercamera lagi.. tak ambil gambar sendiri sebab sibuk melayan anak buah (anak cousin, adik kepada pengantin)..

so, diucapkan selamat pengantin baru, semoga bahagia sampai bila2 dan bercinta sampai syurga.. aminnn

p/s: nak ingatkan diri sendiri, nanti bila aku dah selamat bernikah, bermajlis resepsi, etc, mesti jumpa SEMUA sedara mara dua2 pihak dan SEMUA tetamu untuk ucapkan terima kasih sebab datang memeriahkan hari bahagia..