Saturday, December 26, 2009

addicted : mum's current passion

semenjak dua tiga bulan yang lepas, mama dah addicted giller dengan drama + filem korea, taiwan n jepun.. tengok, koleksi tahap dewa dewi! (yang atas kerusi aje.. yang kat dinding tu campur2.. tu yang nampak, yang tak nampak?


ini koleksi terbaru yang beli kat serata malaysia.. ha, amek ko! yang ori ada, yang cetak rompak ada, yang blue ray pon ada.. sapa nak jawab?


sejarahnya? suma ni widad punya pasal! die yang start tunjuk citer boys over flowers (BOF) kat kitorang.. so skrang satu rumah udah addicted citer tu.. peserta yang dapat effect paling besar adalah mama, sampai berjangkit tengok SEMUA citer drama n filem korea, taiwan n jepun..

eh, pehal ada gambar aku ni? haha.. dalam plastik hijau tu ada 2 movie korea nak kne tukar kat speedy, pasalnye tokleh jalan.. jom2 pegi cari lagi citer korea, taiwan n jepun!

p/s: mama kata : i looovveeeee jerry yan sooo much!

6 comments:

paksuu said...

fuh banyaknya...nanti leh buat jualan lelong lak..tak pun buat kedai cd rent ke ;-)

mugiwara said...

masuk malaysia book of record boleh gak kot...

HEMY said...

wowww~~~~ byknyeeeeee...leh wat dinding umah ooo..utk renovate..kekekeke

salam singgah..nape tak dload??save bajet

atty's said...

mak aii..ke main byk..stok ar..

syeena said...

wahhhh!!banyaknye cd aliaaa oooi...boleh bukak kedai sewa cd nih,,mesti byk untung...Citer boys over flowers mmg akak minat giler...bykkali ulang tgk cd, plus tgk kat tv jugak..!haha..

Izzah Marzuki said...

waaa..
banyak tak hengat!
ala comelnye mama aliaa tuu.. dah tengok stairway to heaven? yg tu memang tangkap nanges punyeee laa.. huhu