Tuesday, December 8, 2009

Engineering Dinner - 7 Dec 2009

Event ni organized by Civec - Civil Engineering Society.. best!!! tema die adalah "1 Malaysia".. so aku n ofismate pon dengan semangatnya mencari2 baju untuk tema tersebut..

agak mudah la jugak kalo aku decide untuk pakai baju kurung aje.. tapi nak nampak dinner ni agak thrill, so aku decide nak pakai SARI.. ha, sapa nak jawab.. siap pinjam sari dari member di UPM.. pastu nak lilit2 die, aku nk lin pon dengan gigihnya buat sambil tengok langkah2 lilitan kat internet..

sebab dah bersusah payah lilit2, aku kne duduk dengan baik aje.. sopan.. tak caye, tanya geng2 meja aku..

tengok, baik kan.. senyum pon control (mengada)

lin n fiancee

sopan sekali lagi

kak siti noraini.. berjam2 beliau tunggu nak makan..

so simbolik perasmian adalah memecahkan ais.. gigih kan dato' presiden.. nasih la engineer.. kalo aku, sampai esok pon tak siap2 pecahkan..


sourvenir

enjoying myself watching the performances

sapa nak kenal? single n available

yang ni pon single (kot??) hensem tu..
so lepas dah habis suma persembahan, cabutan bertuah, tak bertuah segala, aku, hanah n kak nat naik stage nak bergambar dengan backdrop.. student pon sibuk nak join.. layan..


jadi tak aku n lin lilit2 sari?

kak nat, aku n hanah..

watak tambahan : nina


ni la watak2 tambahan


oh ya, nasib sempat bergambar dengan thanesh.. baru hindustan!

so kitorang nak balik dah..

eh, jap.. MC nak bergambar dgn kitorang yang glamer ni

memang best.. lama dah tak pegi dinner yang menarik2 ni.. good effort! well done to all the organizing committee.. keep up the good work!

special thanx to:

kak nat - ur being such a good motivator and reference for the students.. two thumbs up!
hanah - jadi "boyfren" aku malam tu sebab pakai baju punjabi.. best!
lin - tukang lilit2 n pin2 sari aku.. best gila!
pavi - sebab pinjamkan sari.. yey me!

1 comments:

nadia a.k.a yaya said...

Wwah.
pndai cik alia pakai sari.

sy pernah sekali.
time dinner kolej.
tapi tobat x mhu pkai da.
bapak susah mhu jln.
mcm nk trcabut je kainnya.