Wednesday, December 16, 2009

Eksyen

saje mengada nak eksyen.. sila menyampah ye!
















yang last sekali yang mahal tu, siap ada nama lagi..

7 comments:

nottingham said...

ni kerja awak malam tadi tidur lambat heh!!!

nottingham said...

pagi tadi bonda tengok buku tu, macam sempoi je. sure cost buat buku tu mahalkan!

julie^beth said...

bonda - ya, saya mengaku.. tapi saya tak masak ye semalam.. orang sebelah kiri kanan atas bawah yang masak.. pastu me n yijeong wannabe tutup pintu, pasang aircond.. baru ler ok..

buku simple.. tapi rasanya costly sbb tebal n paperback punye kertas.. beli RM10 memang puas hati..

next kita tengok cuci the musical ya bonda?

mugiwara said...

teket mana weh~

teket yg ada sign!

haha~

julie^beth said...

mugi - alamak, lupa nak amek gambar.. nanti aku letak jugak

Zumairi said...

nasib baik bengkak kat muka Remy dah baik(simpati gak kat dia kena pukul ramai2)..kalau tidak kecewalah gadis-gadis tak dapat tgk muka hero ;-)

http://paksuu.com

julie^beth said...

paksu - kalo gadis tu, bengkak pon dikatakan hensem.. hehe