Tuesday, November 26, 2013

Protasco Dinner, 10 years of achievement.

Big big big boss Protasco buat dinner. Nak belanja semua staff protasco makan. Lebih 1300 staff kesemuanya. Kami pun ape lagi, bab bab makan haruslah tidak dilepaskan peluang untuk makan.

Aku join dari committee member untuk registration counter. Actually kerja nya senang je. Semua staff yang dah confirm attendance, dah tau dah nombor meja diorang. So, diorang datang ke kaunter meja diorang, dan kasi nombor meja pada kami. Then saya tick attendance diorang, kasi luncy draw ticket dan kasi doorgift. Siap!

Oleh kerana  menjadi committee member, saya perlu hadir awal ke lokasi kejadian iaitu Sunway Convention Centre. Hari kejadiannya 15 Nov 2013 yang lepas, so siapa yang hadir ke dinner, diberi pelepasan untuk keluar awal dari office, seawal jam 12.30pm. Actually aku join mother untuk lunch jumaat tu, kami beli barangan perhiasan wanita, then mother n kanak 5 & 6 continue shopping dan aku balik rumah untuk bersiap. Aku gerak ke Sunway jam 4pm. Berwuduk, dan menjaga wuduk baik-baik. Hehehe..

Pintu lift di Sunway Convention Centre

Sampai di tempat kejadian, aku terus solat asar di surau. Then terus pergi mencari geng committee pendaftaran yang lain. Pendaftaran start pukul 6pm. So kami ambil kesempatan bergambar sakan dulu. Nanti dah start bertugas dan kena behave. hehehe.





The Hall

glasses for welcoming drinks

standing party

kah kah kah

baik je kan

with kak vicky (lecturer business)

more than 10 years of protasco achievements

with Dr Sylvia & Aisha

we all lagi

with kekanda Harold.

background lain pulak

background lain lagi. mengada kan...


harold suruh pose cenggini.

we all dengan saravanan, PIC for registration counters.

the lucky number ticket.

with kishan. he was in my first class, during my first class here in IUKL (then it was KLIUC). now he works here too as the international student department


then comes Iryma @thekliker and took this picture of us. thekliker ambil gambar aku tau tak!!!

another one shot by Iryma @thekliker





on duty

macho man

Thana with orange saree... so beautiful!

register!

on duty

with sylvi

with kamaljeet
sharp pukul 8pm, big big big boss sampai dengan VVIP yang lain, kaunter registration pon ditutup dan event bermula.


big big big boss kasi ucapan

menu. chinese set.

table set up

table set up


food presentation

table set up

gegirl...

ada show dari elvis presley tipu dengan motor besarnya tu ha


not so lucky number

buttered prawn



our very own Haji Zul won the best dress for men!

 girls from our faculty yang sempat bergambar bersama sebelum balik

architects

our faculty's rep.

with the seniors.


paying up our parking ticket and suddenly we met up with Iryma again. so @thekliker took this photo of me and kak siti.

we had so much fun! Big big big, can you sponsor us annually pleaseeee *smile with cherry on top*

2 comments:

Wak Gelas said...

ammvoiii meriahnyerr uoolss.,ehHHee

aliaaroslan said...

@Wak Gelas saya lupa nak snap wanita-wanita yang memakai set bertunang atau set bernikah. lagi lip lap.