Tuesday, October 9, 2012

Camping Sungai Tekala - 1

Pictures : Credit to Abg Azizan & Ramizi

Some random pictures during my camping trip last weekend.

Yes, saya sangat suka bercamping.

Ok, Survey camp pon suka jugak. eh?

camping with juniors during Uni time...



korang nak buat cover album ke?

Abg Fariz bawak kebab ayam ni. Saya tak bakar, just fry je then cucuk balik dengan lidi.

Campsite. Model : Nas.

seronok korang main bunga api gelap2 tu kan

model dapur camping : saya, atiqah & maizatul

tokei unggun api (pakai vest pbsm tu : mizi), saya & hazim. belakang tu wawa..

tunjuk kaedah ape ni?

alumni berkumpul-borak...

Abg Wahab & zul. berehat nampak?

model sungai : saya, alyani, hazim, wawa & afiq

Abg Wahab, saya, alyani, Puan Siti, Adda. Belakang : Abg Fende, Zul
Date : 5-7 October 2012
Venue : Sungai Tekala, Hulu Langat.

More pictures to come...

3 comments:

Keller said...

Hi,

I tengah cari review on camping site untuk sg. tekala.
I nak tanya, tandas bersih ke?

Berapakah sewa tapak perkhemahan?


Terima kasih!

aliaaroslan said...

@Keller Hi Keller. Tandas bersih. Sewa tapak kemah, RM5 untuk 1 tapak (kalau tak salah).

Muhd Aliff Fahmi Azman said...

assalamualaikum..sy ingin mndapatkan info lebih mendalam entang tmpt ni..boleh cik bg detail kt sy,.sy nk buat kem bina diri untuk student2 msu shah alam di sini..kalau boleh whatsapp atau call no ni 0148424746..sekian terima kasih