Saturday, October 20, 2012

sushi king RM2 bonanza

bersempena birthdayku haritu, sushi king telah membuat offer RM2 bonanza offer.

tak, aku tipu je.

memang diorang from time to time buat sushi king bonanza RM2 ni. setahun 2-3 kali kot? saya tak sure. yang saya tau, bila ada offer, saya akan pergi kalau sempat.

Diana belanja saya haritu, sempena birthday saya.  kami masing-masing tengah diet, so control macho je makan.


wanita comel control makan. ke?

Diana and our combined plates
memang puas hati lah makan. balik dari tu, masing-masing gigih marking dan key in final exam punya markah, sambil tahan ngantuk sebab kenyang sangat. thanks Didi!

6 comments:

Wak Gelas™ said...

fuyoohh.. bertingkat2 mangkuk sushi tuuu.. ehhhEeee

haslina said...

sedapnya...

DBI said...

salam alia,

is your father Cikgu roslan,your mum did her PHD in early 2000 right..at nott uni..

we..kongsi kontena buat balik barang in 2002..kalau betul lah ..


say salam to our parents..

aliaaroslan said...

@haslina makan tak tengok kiri kanan... punyalah ganas. hahaha

aliaaroslan said...

@DBI wsalam Dr. iinsyaAllah akan saya sampaikan salam Dr.

aliaaroslan said...

@Wak Gelas™ nasib baik tak kne basuh pinggan sendiri. hehe