Saturday, October 20, 2012

Buffet Steamboat @ Flamming Sunway

students Diploma Geomatic Engineering ajak kami bersteamboat dengan diorang. since petang selalu hujan, lain-lain tak dapat join, so tinggal saya, dan 3 orang students sahaja. 2 of them bawa girlfriends masing-masing so kami ber-6.

mula-mula saya heran, kenapa lah nak kene pergi sampai ke sunway untuk bersteamboat? rupanya, memang best kat situ. banyak sangat options. and it is a buffet style, eat all you can. memang kenyang dan puas hati makan.

saya, hakim & daniel. belakang - william
ada beberapa lagi geng diorang pon tak dapat join. well, next time we should do it again guys. make sure more to come and join.

3 comments:

jvBuyer KL said...

Promo deals Shabu One, Lot 10. RM20/pax je..100++ seafood + meat + veggie..free flows and dessert..utk maklumat lanjut layari www.jvbuyer.com.my .. promo ni buka utk 2 minggu je tau..

jvBuyer KL said...

Eh lupa plak..rm20/pax tu utk steamboat buffet hehehehe

aliaaroslan said...

@jvBuyer KL thanks for the info :)