Tuesday, November 1, 2011

Tak gemar tapi melayan. Ape yg cuba dibuktikan pon tak tau lah. Kalau tak menyusahkan rakyat takpe. Kalau dah ganggu keadaan,payah.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

2 comments:

karl said...

hehe, kes ape ni kak alia?

kirim salam kat Dr Nott kak. ibu akak tak bagi komen kat entri dia :P hari tu dia pernah suggest kat saya suh sambung master dlm law. memandangkan keje saya skang ni dah banyak bersangkut paut pasal undang2, saya ikut la nasihat dia :D

aliaaroslan said...

@karl

DrNotts kata : good luck! mesti belajar sampai habis. i'm proud of you.

ada la certain2 orang, cakap / komplen kata tak suka buat tu, buat ni. tak suka itu, ini. tapi buat jugak, layan jugak. so macam cakap tak serupa bikin lah. that's life, i guess.