Wednesday, November 23, 2011

semalam dan pagi tadi

semalam pergi library sekolah. carik lagi journals dan ada discussion sikit dengan PhD-mate. lepas tu ke fakulti DrNotts. kekonon nak tengok students DrNotts berniaga (subjek asas keusahawanan) tapi produknya sungguh tak menggiurkan. so lepak di bilik DrNotts aje sampai DrNotts habis kerja.

balik rumah, terus bergigih scan semua journals DrNotts. lepas dah scan, kene convert semua ke pdf. lepas tu semua tu kene print out depan belakang. printer kat rumah bukan yang laserjet punya tu. so kene print odd-pages, then even pages. sambil print tu, attach skali yang pdf version dalam email. well, ada 58 journals aje pon. tak banyak.

thinking aloud : hoi, banyak sangat tu 58 journals tu oiiiii!!! patut dah boleh dapat full Professor oiiii!

so, tidur awal pagi tadi, jam 3.30am camtu. so agak lambat ke office harini. tapi tak lambat sangat pon sebab kelas jam 8.30am.

so far harini, dah belasah 2cups of coffee. tapi, kalau aku tidur ontime pon, tetap belasah banyak cups of coffee. hahahaa!

2 comments:

haslina said...

itulah kan kalau part kopi tu macam 'hari ku tidak lengkap sekiranya tidak bersamamu'
(,")

aliaaroslan said...

@haslina sangat betul kak! hari2 kene minum kopi. wajib!!!