Wednesday, September 21, 2011

my best friend's wedding - another one!!!

midah, izzat, saya

saya sangat suka gambar ni sebab rasa macam sangat sweet kami-kami semua (perasan).ana sampai lambat sikit. masa tu midah dah balik.

kami segeng 4 orang yang sama batch dan umur;

ana, midah, izzat dan saya.

ana kahwin yang first sekali, setahun lepas dia habis diploma dulu. 

depan - kak ally, aisyah, awie (husband ana), ana, midah, saya, izzat. belakang - azrol, helmi, kak nora, kak syeena.



midah kahwin october 2008 dulu. ya, saya kapit dia. 

atas pelamin

izzat, midah, saya


kelmarin izzat kahwin. saya kapit dia


saya ada request untuk kawan-kawan baik saya ni. bila saya kahwin nanti, nak minta diorang semua jadi pengapit saya. anak-anak masing-masing sila tinggalkan pada suami masing-masing. (slumber badak je kan).

hi hi hi...


oh pelangi, cepatlah muncul :)

6 comments:

bujal X said...

kamu slim ah sekarang kalu dibandingkan tahun 2008~he~~

aliaaroslan said...

@bujal X

thanx en. bujal. dapat FM penang tak? hahaha

IRYMA IDRIS said...

kan..ko selim skrg if nak compare dgn dulu. patut le suka..kikikiki

haslina said...

SLIMMMMMMMMMMM gitu. semoga dipermudahkan jodoh ALIA ROSLAN amin.

aliaaroslan said...

@IRYMA IDRIS lebih tepat lagi, baju aku pengantin belikan. hahaha.

aliaaroslan said...

@haslina aminnn. thanx kak haslina!