Monday, April 26, 2010

saya TERmenang..

haritu (bulan lepas rasanya) aku n ayoi pegi UK education fair.. tengok2 ape info yang kitorang boleh dapat.. then ada booth kuiz "so you think u know UK".. kitorang pon saje2 gedik2 santai buat kuiz tu..

it turns out, aku dapat score no-2 dari semua orang yang buat kuiz tu untuk hari tu (ada berapa ratu / ribu visitor ntah aritu).. so perasan ala2 teror la kan, padahal blasah aje jawab..

then ada extra kuiz untuk top 5 scorer. pemenang utama dapat mini HP netbook.. tapi takde rezeki nak menang laptop, menang hadiah ke-2 aje.. alhamdulillah..

tapi, lebih mentensikan bilamana beza markah dengan pemenang utama hanyalah 1 markah aje.. so ehem ehem...


inilah hadiah yang dimenangi..
  • gift voucher RM 50 - Body Shop
  • gift voucher RM500 - Jusco [erm erm erm]
p/s: yang jusco tu rasanya ada orang akan pertikaikan.. huhu

5 comments:

♥ Izzah Marzuki said...

Jusco voucher RM500!!!!!
waaaaaaaaaaaaaaa nak gak nak nak.. hehehehe.. best la shopping sakan la pas ni ye.. :D

mugiwara said...

kenapa nak pertikaikan?
adakah sebab voucher tu akan boleh tukar dengan barang barang yang lebih best?
kenapa ye?

ADIA ZONE said...

lets go shoppinggggggggg

julie^beth said...

kak izz - best lagi kalo shopping time j-card day! hehe

mugi - sebab kat bulan 1 aritu aku ada menang jugak.. ada yang pertikai n jeles.. huhu

mimi adiazone - jom.. bila?

ADIA ZONE said...

muahaha....anytime bebeh