Tuesday, April 21, 2009

money!!!

sebahagian dari hasil koleksi dvd n vcd.. rasa2nya kan, kalo tak beli dvd2 n vcd2 ni, kumpul2 bleh buat downpayment rumah tak?
p/s: aku rasa sumbangan aku hanyalah 10% sahaja.. aku lagi banyak beli cv lagu tuk diri sendiri.. huhu

4 comments:

mugiwara said...

sebahagian?

fuh~

dasat lagi sadis~

hahaha~

Husna Mokhtar said...

cik alia..down payment rumah xdapat kot..tapi down payment kete rasanya bley..then kite kongsi..amcam..bley? hehe..

Ummu Ibtisam said...

Salam. Alia, kawan akak buat bisnes sewa cd + buku. Tapi kena buat betul-betul untuk make sure mereka pulangkan semula cd + buku tu

julie^beth said...

mugi - lagi sebahagian dah lupa letak kat mana / bawah rak tv / terselit2 celah2 buku / dah dialbumkan (riak tak?) haha

husna - alamak, kreta sy dah ada.. takpe, kalo kondo dapat kot, kita bleh kongsi duduk sama2.. hehe

kak mar - tak berani nak buat sewa2 tu sebab ada member buat, tapi rugi sebab orang buat harta sendiri.. maybe nak buat bisnes lain..