Monday, April 20, 2009

six stooges <-- boleh ke?

mereka semua adalah anak2 cikgu roslan (ayah / dad / daddy) n dr normaliza (mama / ibu / mum). diorang ni semua memang degil2 belaka.

dikala pegi ke UK dolu2, fesyen yang sangat terkenal di kala itu adalah - bungkus badan utk tahan sejuk.. so warna2 haruslah mix n match sahaja..


setiap kali bergambar, mustilah mereka akan buat muka2 poyo yang memang tidak membangkitkan selera orang lain.

aksi-aksi ini dengan tanpa segan silu telah dipertontonkan kepada orang ramai, walaupon orang tak pandang.

makan ialah aktiviti itama semua orang. termasuklah mereka. memang susah nak pilih tempat makan kalau mereka keluar tapi kalo sorang dah masuk, semua ikut sahaja..

jalan-jalan hanyalah di dalam shopping mall sahaja kerana ada di antara mereka yang alergic kepada matahari kerana mengada-ngada (semai)..

sebelum masuk ke dalam panggung wayang, mestilah ambil gambar yang bertemakan alam sekitar atau tema cerita yang bakal ditonton (masa ni nak tengok high school musical 3 - tema warna merah)




usaha tangga kejayaan - itu tema mereka. semorang nak dapat PhD. sila belajar bersungguh2 ye mereka..

sekian kisah mereka six stooges.

4 comments:

Husna Mokhtar said...

cik aliaa, muka Dr Normaliza nape takde pun..hehehe

julie^beth said...

husna - sebab entry ni pasal adik beradik aje.. hehe.. tengok entry2 sblum nie, ada...

mugiwara said...

kami cuma berempat...
itu pun, kalau kuar jenjalan, biasanya berdua.
kombinasi 2 dari 4 org.
aku biasanya ngan kakak aku la...

julie^beth said...

mugi - takpe, asalkan family comes first!