Wednesday, February 4, 2009

KELAKAR GILLER - KONFEM PASNI ADA EJEN PENCARIAN JODOH CARI AKU.. HAHAHHAH

COPY DARI KAK DIANA AKA GREEN APPLE..

7 Ciri Lelaki Idaman Anda


a. mestilah baik n caring

b. mestilah hensem - ya ampun.

c. mestilah suka travel (cam aku lah!!).

d. mestilah kelakar. (sendiri buat lawak tapi tak gelak).

e. mestilah lelaki tulen.. kalo celup tamauuuuuuuuuuu

f. mestilah suka ber-strip di tempat awam. Oh Faizal Tahir, I love U!

g. mestilah bodoh bermain monopoli, UNO dan lain2 games supaya aku boleh menang.



7 Lelaki Yang Tak Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup

a. Lelaki yg berlakon baik depan mak pak tapi ngan aku kemain nak control freak

b. Lelaki yang pakai suit Hugo tapi badan bau bacin mengalahkan belacan.

c. Superman. Semua Superman tak hensem kecuali Faizal Tahir. (yeeeeeeeeee.. aku tau die dah kawen okkkkkkk)

d. Hollywood's Hottest Hunk, Brad Pitt. Aku tak nampak tang mana yang hensemnya dia ni.

e. Lelaki yg suka nak postpone2 kerje.. (contoh " awk buat la dulu kerje tu.. nanti sy sambung")

f. Lelaki yang korek hidung pastu sapu kat aku. Apa ko ingat kelakar? Aku tampa kang.

g. YDP sepanjang zaman



7 Lelaki Yang Pernah Anda Minati Sepanjang Hidup

a. Aaron Aziz.. boleh tak?

b. Nicky Byrne (Westlife).. ye, die dah kawen dengan anak PM Ireland.. nangis tak berlagu aku

c. Mohd Fahruddin (Senior aku kat maahad dulu - sapa baca nie.. simpan rahsia tau..hahahahahah)

d. Hans Isaac.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e. Tristan Hull - classmate kat Nottingham Bluecoat School dolu2

f. erm... sapa lagi?

g. ramainya aku minat!! Gatal rupanya aku ni.



7 Perasaan Anda Sekiranya Keluar Dengan Orang Yang Minati

a. berasa shok sendiri

b. berasa best

c. berasa ingin dibelai

d. berasa ingin mengikis - huwaaaaaaaaaa

e. berasa nak makan tempat best-best.

f. berasa buat-buat sakit so die bleh caring - bolehhhhhh??

g. berasa eksyen kat semorang 'Hoi aku dah ada pakwe okkkk'



Tempat Istimewa Yang Ingin Dilawati Bersama Pasangan Anda

a. apa-apa hal mula-mula kita melawat mak bapak I dulu ye bang. Restu tu penting.

b. pastu melawat jiran-jiran I kasik diorang bahan nak buat gosip.

c. pastu kite pegi camping ngan kawan2 I, so bleh paham i punya perangai n tak jeles dengan kawan2 baik i ok..

d. then kita melawat ex girlfren abang pulak, tak buat apa pun, saje je kita lalu-lalang depan dia. huahuahuahua



Barangan/Sesuatu Istimewa Yang Akan Anda Hadiahkan Kepada Si Dia

Aku mana ada duit nak bagi dia hadiah la. kasi hadiah buat sendiri bleh? kad pon nak kne print kat ofis... huaaaaaaaaaaa



Tajuk Lagu Yang Akan Anda Nyanyikan Untuk Pasangan Anda

a. Ulek Mayang

b. Blues Tganu Kite

c. Wantimanglandok


p/s : tajuk takde kena mengena ngan entry.

p/p/s : nie entry paling gila................................... korang jangan amek seriously tau.. aku tengah sengal nie.. hahahaha

5 comments:

mugiwara said...

tristan hull dan mohd fahrudin?
okie...aku rasa dorg akan baca blog kau!
haha.
faizal tahir? euuww~
dan...lagu2 tu country habess...dasat leleh~
haha.

julie^beth said...

ayoi - takde maknanya diorang nak baca blog aku.. tristan hull tu haruslah tak faham satu pon kan.. kalo yg fahruddin tu kirim salam lah nak baca.. aku pon tatau die katne skrang.. haha

sejak AJL haritu, memang aku suka giller faizal tahir ok... tapi jgn salah sangka, suka suara n gaya yang sukati-aku-lah-nak-watpe-pon-ko-peduli-ape.. hahahaha

lagu memang keluar tajuk ok..

Izzah Marzuki said...

>>Mohd Fahruddin (Senior aku kat maahad dulu - sapa baca nie.. simpan rahsia tau..hahahahahah)

hoh..? akak kenal ke mamat bertuah ni..?? hahaha.. dia atas dpd akak tu eh?? ekekeke.. aaaaaaarrr..

julie^beth said...

huwaaaaaaaaaa.. malunya............ tapi skrang tidak lagi ada crush kat dia.. time2 dolu aje.. tu pon beberapa bulan aje.. simpan rahsia tau.. hahahaha

mugiwara said...

ala...dh tak rahsia dh..
hahaha~