Tuesday, February 10, 2009

episode 3 : janda baik

ini adalah entry yang last utk cerita ceriti janda baik.. pegi campingnyer 2 hari satu malam aje.. tapi, entry sampai 3.. tamak sungguh aku nie..

well, takde ape nak tulih dah sebenarnya.. sebab nak simpan citer pasal janda baik utk next camping aku pulak.. ke janda baik jugak tapi kat dusun eco resort (DER) ler.. yang nie aku jadi pegawai pengiring (informalnya : watak tambahan tapi penting) utk program camping student2 taekwondo kat KLIUC ni ha..

sebelum nie aku dah pernah pegi sekali ke DER nie.. dalam 3-4 tahun dulu lah, taim tu still student kat uitm lagi daa.. ada kursus kepimpinan organisasi dianjurkan oleh HEP UiTM.. die panggil suma AJK tertinggi setiap persatuan, yang kebetulan taim tu aku MT utk PBSM.. bernasib baik lah di situ..

nanti lah aku sambung next entry, seperti biasa cerita bergambar akan menyusuli.. tungguuuuuuuuuuuuuu..

2 comments:

mugiwara said...

oit!
best ke campg mggu lps?

julie^beth said...

best jugak lah.. tapi rasa lain kalo kita jadi "pegawai pengiring".. haha

yang tu nanti aku citer lagi dalam next entry...